Medlem

Malmö FF är en medlemsförening. Det betyder att det är medlemmarna som är och driver Malmö FF och formar klubbens nutid och framtid. Som medlem är du en del av klubben tillsammans med ca 4500 andra himmelsblå själar och har extra anledning att tänka på Malmö FF, vår himmelsblå färg och vårt klubbmärke med glädje och stolthet. Som medlem visar du än starkare din lojalitet med Malmö FF och föreningens mål och värderingar. Och som medlem kan du på årsmötet vara med och fatta de övergripande besluten och utse föreningens styrelse.

För att stärka samhörigheten och tillhörigheten anordnas varje år medlemsaktiviteter, utöver årsmötet. De senaste året har det arrangerats en medlemsträff med Staffan Tapper, som ingående och livfullt berättade om Eric Persson utifrån boken "Stolt och stark". Dessutom har vi årligen en medlemsträff där vi skildrar klubbens verksamhet i stort. Därutöver har vi vid tidigare år haft en rundvandring i Swedbank Stadions innandömen samt en filmkväll där det bjöds på förhandsvisning av filmen "Mitt hjärtas Malmö" som speglar Malmö FF:s första 100 år. Medlemmarna har även kunnat få medlemsbrev via e-post med jämna mellanrum och MFF:aren, årsboken, som speglar det gånga MFF-året.

Bli medlem

Som medlemsförening blir Malmö FF aldrig starkare än sina medlemmar. Om du inte redan är medlem men vill bli medlem och ytterligare bidra till föreningens fortsatta framgång och styrka kan du klicka här för att läsa hur du gör. 


Medlemsavgift

Medlemsavgiften för 2015 är:
Vuxen: 400 kr 
Ungdom (född 1997 eller senare): 200 kr
Familj: 600 kr

Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men familjen får bara en årsbok. Observera att max två personer som är över 18 år kan ingå i ett familjemedlemskap.

Medlemskapet aktiveras när betalningen är registrerad.

 

 

Twitter

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar