Bli medlem i MFF

Att bli medlem i Malmö FF innebär att du förenar dig med otaliga MFF-spelare från förr och nu. Det innebär också att du ansluter dig till alla de MFF:are i Malmö, i Skåne, runt om i landet och även i resten av världen som redan är medlemmar i Sveriges finaste fotbollförening. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare genom att vara med och stötta och forma föreningens nutid och framtid.

Som medlem får du en ännu starkare koppling till föreningen. Alla medlemmar bjuds regelbundet in till medlemsträffar där MFF-relaterade teman presenteras och diskuteras. På årsmötet fattar medlemmarna de övergripande besluten i föreningen och utser föreningens styrelse. Årsboken MFF:aren som ges ut till medlemmarna i slutet av varje år är en medlemsskrift som har kommit ut sedan 1918. Mindre traditionstyngt men väl så innehållsrikt är medlemsbrevet Blå Himmel Blues som kommer ca 1 gång i månaden via mail med nyheter, betraktelser och information om medlemsaktiviteter. Medlemmarna har även en särskild kanal, medlem@mff.se, för frågor, synpunkter och kommentarer där alla mail läses och hanteras av föreningens medlemsansvarig. Och som del av föreningen är det naturligt att medlemmarna har förtur vid årskorts- och biljettsläpp.  

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för 2011 är:
vuxen: 400:- 
ungdom (född 1993 eller senare): 200:-
familj: 600:-

Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men familjen får bara en årsbok. Observera att max två personer som är över 18 år kan ingå i ett familjemedlemskap.

Hur blir jag medlem i Malmö FF?

Du blir medlem i Malmö FF på något av följande sätt.
• Fyll i formuläret nedan och betala in medlemsavgiften till bankgiro 641-2597. Uppge ditt namn och ev. tidigare medlemsnummer när du betalar in avgiften.
• Vid besök i MFF Shopen på Swedbank Stadion. Shopen har öppet måndag–fredag 10.00–18.00, lördag: 10.00–15.00 samt före och efter alla hemmamatcher.

Frågor

Har du frågor angående ditt medlemskap eller hur du blir medlem eller om du vill göra en adressändring, vänligen kontakta medlemsansvarig Peter Åhlander på 040-32 66 33 eller 0708-49 67 13 eller e-post medlem@mff.se.

Twitter

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar